Lumoava Salaisuus riipus

Yksinkertainen ja pelkistetty Lumoava Salaisuus-riipus sopii joka päiväiseen käyttöön. Koruun mahdollista kaivertaa “salaisuus”.

Tuotetunnus: L56238800000
Materiaali: 925 hopea, platinoitu
Suunnitelija: Alexa Getting

Korun alaosa on mattapintainen ja sen päälle asettuu kauniisti lävistetty kiiltäväpintainen kehä. Koruosien väliin voit kaivertaa vaikka salaisuuden, muiston jota haluat kantaa lähellä sydäntäsi tai antaa lahjaksi ystävälle tai rakkaalle.

Korun halkaisija on 16 mm ja ketjun pituus säädettävissä 45 cm tai 50 cm ketjussa olevan välilenkin avulla. Korussa on kaunis papuketju.

71,20  89,00 

Varastossa

Salaisuus on muotoilijamme Alexa Gettingin luoma selkeälinjainen korusarja, jonka inspiraationa on toiminut jaettujen salaisuuksien ja yhdessä koetun synnyttämä syvä yhteys kahden ihmisen välillä. Salaisuus-korujen kauneus syntyy vahvasta, selkeästä muodosta sekä kiiltävän ja matan pinnan kontrastista, joiden suojassa yhteiset salaisuudet kulkevat mukana ainiaan.

Kanna koruissa sinulle tärkeitä salaisuuksia ja kaiverruta halutessasi niistä muisto korun pintaan. Salaisuus sopii myös lahjaksi hänelle, jolla on erityinen paikka sydämessäsi – hänelle, jonka kanssa olet jakanut jotain erityistä