Lumoava Aika hopea rannerengas

Lumoava Aika hopea rannerengas on suunniteltu kaikkiin elämäsi hetkiin – sen avulla lisäät ripauksen näyttävyyttä asuun kuin asuun.

Lumoava Aika hopea rannerengas

Tuotetunnus: L53234200
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätetty
Suunnittelija: Heikki Hartikainen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Aika

Näyttävä Aika-rannekoru on suunniteltu kaikkiin elämäsi hetkiin – sen avulla lisäät ripauksen näyttävyyttä asuun kuin asuun. Tämän rannekorun paritat niin T-paidan kuin iltapuvun kanssa. Erityistä näyttävyyttä saat, kun pujotat molempiin ranteisiin Aika-rannekorut.

Rannekorun leveys on 17mm ja sitä on saatavilla kahdessa koossa Ø59mm ja Ø64mm. Rannekorun takaosassa on ketju, jolla se lukitaan kiinni. Ketjun avulla rannekoru asettuu hyvin ranteeseen ja koru tuntuu mukavalta käytössä.

¨Kuin kauneutes ajaton,
innoitus rajaton
Valjastamaton
aika on¨

Lokakuussa 2023 tuli kuluneeksi 15 vuotta Lumoavan tarinan alkamisesta. Halusimme (Lumoava) juhlistaa 15-vuotijuhlavuottamme korusarjalla, joka kuvastaa taitoamme tehdä käsin kauniita ja kestäviä koruja elämän merkityksellisiin hetkiin. Tästä lähtökohdasta sai alkunsa korusarja Aika, jossa yhdistyy menneiden muistojen ihanuus ja tulevan utelias odotus – rajattomasti aikaa kestävä kauneus.

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Aika-korusarja on tehty käytettäväksi läpi elämän: se tekee kantajastaan illan kuningattaren yhtä lailla nyt kuin vuosienkin päästä. Juhlista elämän pieniä ja suuria hetkiä koristautumalla Aikaan ja anna sen muistuttaa sinua omasta kauneudestasi.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja Aika-korujen valmistuksessa käytämme 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. Pinnoitamme kaikki hopeakorumme hopean luonnollisen tummumisen estämiseksi.