Lumoava Aika kaulakoru

Lumoava Aika kaulakoru on suunniteltu kaikkiin elämäsi hetkiin ja sillä koristat niin arkisemman asun kuin juhlatyylin. Riipus on näyttävä, mutta ihanan kevyt kantaa.

  • Näyttävä, mutta kevyt riipus
  • Valmistettu käsityönä Suomessa
  • Luotu kulkemaan kanssasi elämän poluilla
159,20  199,00 

Varastossa

Lumoava Aika-korusarja

Lumoava juhlii 15-vuotista taivaltaan Aika-korusarjalla, joka heijastaa käsityön taitoa ja elämän merkityksellisiä hetkiä. Sarjassa, suunnittelija Heikki Hartikaisen käsialaa, sulautuvat yhteen menneen muistot ja tulevaisuuden odotus – ajaton kauneus. Aika-korut on luotu kulkemaan kanssasi elämäsi poluilla, tuoden loistoa niin arkeen kuin juhlaankin. Kanna Aikaa ja juhlista kauneuttasi elämän jokaisessa hetkessä.

Lumoava Aika kaulakoru

  • Aitoa 100% kierrätettyä 925 hopeaa
  • Kaulakoru on platinoitu
  • Kestävä ankkuriketju, pituus säädettävissä: 45/50 cm
  • Korun koko: 58×29 mm
  • Korusarja: Aika
  • Suunnittelija: Heikki Hartikainen

¨Kuin kauneutes ajaton,
innoitus rajaton
Valjastamaton
aika on¨

Loistava lahja itselle tai rakkaalle

Uudista asustekokoelmaasi Kello ja Kulta Pulkkisen upeilla koruilla! Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa itsellesi tai rakkaimmallesi jotain erityistä. Lumoava Aika-kaulakoru on täydellinen valinta kaikkiin hetkiin, tehden arjesta hieman loistokkaamman.Lokakuussa 2023 tuli kuluneeksi 15 vuotta Lumoavan tarinan alkamisesta. Halusimme (Lumoava) juhlistaa 15-vuotijuhlavuottamme korusarjalla, joka kuvastaa taitoamme tehdä käsin kauniita ja kestäviä koruja elämän merkityksellisiin hetkiin. Tästä lähtökohdasta sai alkunsa korusarja Aika, jossa yhdistyy menneiden muistojen ihanuus ja tulevan utelias odotus – rajattomasti aikaa kestävä kauneus.

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Aika-korusarja on tehty käytettäväksi läpi elämän: se tekee kantajastaan illan kuningattaren yhtä lailla nyt kuin vuosienkin päästä. Juhlista elämän pieniä ja suuria hetkiä koristautumalla Aikaan ja anna sen muistuttaa sinua omasta kauneudestasi.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja Aika-korujen valmistuksessa käytämme 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. Pinnoitamme kaikki hopeakorumme hopean luonnollisen tummumisen estämiseksi.