Kello- ja kultasepänalan erikoisliike Rovaniemellä

Olemme vuodesta 1939 toiminut kello- ja kultasepänalan erikoisliike Rovaniemellä. Myymme kelloja, kultaa, hopeaa, timanttikoruja ja lahjatavaroita. Omat kultaseppämme valmistavat ainutlaatuiset korut elämäsi tärkeisiin hetkiin huolella ja ammattitaidolla. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään lahjapulmiisi ratkaisun. Liikkeemme on Suomen kelloseppien liiton ja Suomen Yrittäjien jäsenliike.

Historia

“Kelloliike Pulkkinen perustettiin Sodankylässä vuonna 1939, Rovaniemen liike 64 vuotta tämän jälkeen. Nyt Rovaniemen liikkeen johdossa on nuori yrittäjä Hannu-Pekka Pulkkinen, joka kulkee isänsä ja isoisänsä viitoittamaa tietä.”

Lue koko tarinamme Lapin Kansan artikkelista

Asiakaspalvelumme auttaa teitä

sähköpostitse rovaniemi(at)kellopulkkinen.fi
puhelimella 010 279 6090
kivijalkaliikkeessämme Rinteenkulma, 96200 Rovaniemi

Olemme auki arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-16. Sähköposteihin ja puheluihin vastaamme samoihin aikoihin.

Kello- ja kultasepän palvelut

Kellot

Monipuolisesta valikoimastamme löydät laajan valikoiman miesten-, naisten- ja lastenkelloja. Rannekellojen lisäksi valikoimastamme löytyvät seinäkellot, herätyskellot ja taskukellot.

Tutustu tuotteisiin

Korut

Meiltä löydät laajan valikoiman kauniita naisten ja miesten koruja, sormuksia, ketjuja, rannekoruja ja riipuksia jokaiseen tilaisuuteen. Löydä omasi tai ilahduta lähimmäistäsi kauniilla lahjalla.

Tutustu tuotteisiin

Lahjatuotteet

Laajasta lahjatuotevalikoimasta löydät kaste/kummilahjat, kristallit, taskumatit ja monet muut tuotteet, kuten erittäin suositut pankkikorttikotelot.

Tutustu tuotteisiin