Lumoava Joutsenet hopeasormus

Lumoava Joutsenet hopeasormuksen muotokieli on kaunis ja herkkä ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla.

Lumoava Joutsenet hopeasormus

Tuotetunnus: L52230800
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätettyä
Suunnittelija: Katri Niskanen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Joutsenet

Joutsenet-korusarja on Katri Niskasen suunnittelema ja sen ikoninen teema tulee kauniisti esille sarjan sirossa hopeasormuksessa. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan. Hopeasormus on ihanan merkityksellinen lahja annettavaksi itselle, ystävälle tai rakkaalle ja se sopii ihanasti arkikäyttöön. Joutsenet-hopeasormuksen muotokieli on kaunis ja herkkä ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla.

Hopeasormuksen sydämen koko on 10x10mm ja sitä on saatavilla koossa 15–21.

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan.

Joutsenet-korusarjalla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. (Lumoava)