Lumoava sormukset

Tutustu Lumoava sormusten mallistoon, joka yhdistää ainutlaatuisen muotoilun ja erinomaisen käsityötaidon. Valikoimamme sisältää kaikkea klassisista ja hillityistä malleista moderneihin, silmiinpistäviin luomuksiin. Löydä täydellinen Lumoava koru, joka heijastaa tyyliäsi ja rikastuttaa niin arkea kuin juhlaakin


- / - tuotetta

Lumoava sormukset – Korujen uusi ulottuvuus

Lumoava sormukset heijastavat käyttäjänsä ainutlaatuista tyyliä ja persoonallisuutta. Kello ja Kulta Pulkkinen tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia Lumoava sormuksia, jotka sopivat jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Olipa kyseessä sitten merkittävä juhla tai arjen piristys, löydät meiltä täydellisen sormuksen, joka tuo esiin oman makusi. Olemme omistautuneet tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta ja Lumoava sormus on todiste siitä, että laatu, kauneus ja tyylikkyys voivat kulkea käsi kädessä.

Lumoava Daisy sormus – Elegantti ja ihastuttava

Lumoava Daisy sormuksen hopeinen runko luo klassisen ja ajattoman ilmeen, kun taas keskellä oleva pinkki kivi lisää sormukseen värikkyyttä. Tämä sormus on kuin keväinen kukka, joka tuo piristystä ja iloa päivääsi. Sen hienostunut muotoilu tekee siitä sopivan niin arkeen, kuin erityistilaisuuksiinkin. Lumoava Daisy sormuksen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota yksityiskohtiin, joka tekee siitä kauniin ja mieleenpainuvan korun. Olipa kyseessä lahja rakkaalle tai itsellesi, tämä sormus on varma valinta, joka tuo hymyn huulille.

Lumoava Hurma – Sormus, joka heijastaa persoonallisuuttasi

Lumoava Hurma sormuksen muotoilussa on käytetty luovia elementtejä, jotka antavat sormukseen elävän ilmeen. Sormuksen kiehtova design herättää huomiota ja ihailua. Sen moniulotteiset yksityiskohdat takaavat, että se erottuu joukosta. Lumoava Hurma sormus on suunniteltu niille, jotka etsivät korua, joka tuo iloa päivittäiseen elämään. Kaiken lisäksi tämä sormus on mukavan tuntuinen koostaan huolimatta.

Lumoava vihkisormus – Kestävän rakkauden symboli

Lumoava Silo vihkisormus on suunniteltu niille, jotka arvostavat kauneutta ja yksinkertaisuutta. Sen puhdas ja selkeä muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan tärkeään hetkeen, kun kaksi ihmistä sitoutuu toisiinsa. Tämä sormus on sekä tyylikäs, että käytännöllinen, sopien jokapäiväiseen käyttöön. Lumoava Silo edustaa kahden ihmisen rakkautta, joka pysyy mukana läpi elämän. Se on kaunis ja kestävä, juuri sellainen, kuin vihkisormuksen pitääkin olla.

Lumoava sormus – Kauneuden ja tyylin yhdistelmä

Kun etsitään korua, joka yhdistää tyylikkyyden ja merkityksellisyyden, Lumoava sormus nousee esiin. Korumallistosta erottuvat suositut Lumoava Luoto ja Lumoava Joutsenet sormukset, jotka molemmat kuvastavat Lumoavan korujen omaperäisyyttä. Lumoava Luoto sormuksessa on luonnon kauneuden innoittama muotoilu. Toisaalta Lumoava Joutsenet sormus, jossa on kaksi toisiinsa kietoutuvaa joutsenta, symboloi syvää rakkautta ja uskollisuutta. Molemmat sormukset ovat kauniita esimerkkejä korumallistostamme. 

Lumoava sormus miehelle – Rohkeutta ja karismaa

Lumoava sormus miehelle on suunniteltu tuomaan esiin maskuliinisempaa tyyliä. Mallistostamme Lumoava Oiva ja Lumoava Grafiitti sormukset erottuvat niiden ainutlaatuisen muotoilun ja vahvan ilmeen ansiosta. Lumoava Oiva sormus yhdistää klassisen muotoilun moderniin otteeseen, luoden ajattoman ilmeen, joka sopii jokaiseen tilanteeseen. Toisaalta Lumoava Grafiitti sormus tuo esiin rohkean tyylin, joka herättää mielenkiintoa. Molemmat sormukset ovat täydellisiä miehille, jotka etsivät korusta sekä persoonallisuutta, että laadukasta muotoilua.