Lumoava Metsäkukkia hopearisti

Lumoava Metsäkukkia-risti on herkkä ja täynnä yksityiskohtia. Ristin ajaton ja aavistuksen romanttinen muotokieli kestää aikaa ja mainio lahja rippinuorelle annettavaksi.

Tuote: L50230200000
Muotoilija: Salla Räsänen
Materiaali: Hopea

Metsäkukkia-risti on herkkä ja täynnä yksityiskohtia. Ristin ajaton ja aavistuksen romanttinen muotokieli kestää aikaa ja mainio lahja rippinuorelle annettavaksi. Korun koko on 15x21mm ja se on saatavilla 45/50 cm ketjulla eli lukon voi kiinnittää myös 45 cm kohdalla olevaan välilenkkiin ja ketjua käyttää näin kahden mittaisena.

Metsäkukkia on muotoilija Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tuolloin jälleennäkemisen riemu, kaipuu ja menettämisen pelko olivat jatkuvasti läsnä luoden kokemuksia ja kertomuksia, joissa virtasivat monet suuret tunteet.

Vahvat tunteet ovat läsnä nykypäivänkin rakkaustarinoissa, syvässä ystävyydessä ja tärkeissä elämäntapahtumissa. Näitä ilmentävä Metsäkukkia on kantajalleen sitkeyden, sydämellisyyden ja suurten saavutusten symboli – ripille pääsy on yksi nuoruusiän merkittävimpiä elämäntapahtumia ja Metsäkukkia-risti mitä mainioin lahja rippinuorelle.

79,20  99,00 

Varastossa