Lumoava Joutsenet kultakorvakorut

Lumoava Joutsenet kultakorvakorut ovat sirot ja tyylikkäät.

Lumoava Joutsenet kultakorvakorut

Tuotetunnus: L74230800000
Korun koko: 6x12mm
Materiaali: 14K keltakulta, 100% kierrätettyä
Suunnittelija: Katri Niskanen
Korusarja: Joutsenet

Korvakoruilla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle.

183,20  229,00 

Varasto loppu

Joutsenet-korusarjan korvakorut ovat sirot ja tyylikkäät. Niiden koko on 6x12mm ja niissä on tappikiinnitys. Korvakoruilla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle. Muut Joutsenet-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan.

Valmistamme korumme käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa ja käytämme kultakorujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä kultaa. (Lumoava)