Lumoava Joutsenet korvakorut

Lumoava Joutsenet korvakorujen muoto istuu kauniisti kantajansa korvalehteen ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla

Lumoava Joutsenet korvakorut

Tuotetunnus: L54230800000
Korun koko: 10x19mm
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätettyä
Suunnittelija: Katri Niskanen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Joutsenet

Joutsenet-tappikorvakorut ovat Katri Niskasen suunnittelemat ja sen ikoninen teema tulee kauniisti esille sarjan hopeakorvakoruissa. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan. Joutsenet-korvakorut sopivat mainiosti jokapäiväiseen käyttöön ja ovat ihanan merkityksellinen lahja annettavaksi itselle, ystävälle tai rakkaalle. Joutsenet-korvakorujen muoto istuu kauniisti kantajansa korvalehteen ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla, joka tuo siihen ihanan yksityiskohdan. Joutsenet-korvakorun koko on 10x19mm.

63,20  79,00 

Varasto loppu

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan.

Joutsenet-korusarjalla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. (Lumoava)