Lumoava Joutsenet kaulakoru papuketjulla

Lumoava Joutsenet kaulakoru 45cm pitkällä papuketjulla ja kauniilla luonnon helmellä.

Lumoava Joutsenet kaulakoru papuketjulla

Tuotetunnus: L57230844000
Ketjun pituus: 45cm
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätettyä
Suunnittelija: Katri Niskanen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Joutsenet

Joutsenet-riipus on Katri Niskasen suunnittelema ja sen ikoninen teema tulee kauniisti esille sarjan näyttävässä papuketjullisessa riipuksessa. Pariuskolliset joutsenet nähdään usein kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle. Joutsenet-riipuksen muotokieli on kaunis ja näyttävä ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla. Riipuksessa roikkuu aito 5mm halkaisijaltaan oleva makeanveden helmi ja koru on kooltaan 19x30mm. Papuketju on mitaltaan 45 cm.

199,20  249,00 

Varastossa

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan.

Joutsenet-korusarjalla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. (Lumoava)