Lumoava Joutsenet hopea kaulakoru

Lumoava Joutsenet hopea kaulakorun muotokieli on kaunis ja herkkä ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla

Lumoava Joutsenet hopea kaulakoru

Tuotetunnus: L56230800000
Ketjun pituus: 45/50cm säädettävä
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätettyä
Suunnittelija: Katri Niskanen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Joutsenet

Joutsenet-riipus on Katri Niskasen suunnittelema ja sen ikoninen teema tulee kauniisti esille sarjan sirossa hopeariipuksessa. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Joutsenet-riipuksen muotokieli on kaunis ja herkkä ja korun pinta on viimeistelty kauniilla köynnöskuvioinnilla. Joutsenet-riipuksen sydämen koko on 19x20mm ja ketju on 45/50 cm mittainen eli lukon voi kiinnittää 45 cm kohdalla olevaan välilenkkiin ja ketjua käyttää näin sekä 45 cm että 50 cm mittaisena.

71,20  89,00 

Varasto loppu

Joutsenet-korusarja kietoo kaksi kaunista joutsenta tyylitellyn sydämen muotoon. Joutsen on kautta aikojen edustanut kauneutta ja itsearvostusta ja näitä myös Joutsenet-korut tuovat kantajalleen. Korusarjan linnut ovat kumpikin yksilöitä, vahvoja ja kauniita juuri sellaisina kuin ovat kannustaen kantajaansa arvostamaan omaa ainutlaatuisuuttaan.

Joutsenet-korusarjalla viimeistelet niin rennomman arkityylin kuin näyttävän juhla-asun. Pariuskolliset joutsenet nähdään myös kestävän rakkauden symboleina, joten korusarja on ihana lahja omalle rakkaalle.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. (Lumoava)