Lumoava Aika korvakorut

Lumoava Aika korvakorut ovat näyttävät ja on suunniteltu kaikkiin elämäsi hetkiin – niillä lisäät ripauksen näyttävyyttä asuun kuin asuun.

Lumoava Aika korvakorut

Tuotetunnus: L55234200000
Materiaali: 925 Hopea, 100% kierrätetty
Suunnittelija: Heikki Hartikainen
Pintakäsittely: Platinoitu
Korusarja: Aika
Korvakorujen koko on 48x35mm

¨Kuin kauneutes ajaton,
innoitus rajaton
Valjastamaton
aika on¨

135,20  169,00 

Varastossa

Lokakuussa 2023 tuli kuluneeksi 15 vuotta Lumoavan tarinan alkamisesta. Halusimme (Lumoava) juhlistaa 15-vuotijuhlavuottamme korusarjalla, joka kuvastaa taitoamme tehdä käsin kauniita ja kestäviä koruja elämän merkityksellisiin hetkiin. Tästä lähtökohdasta sai alkunsa korusarja Aika, jossa yhdistyy menneiden muistojen ihanuus ja tulevan utelias odotus – rajattomasti aikaa kestävä kauneus.

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Aika-korusarja on tehty käytettäväksi läpi elämän: se tekee kantajastaan illan kuningattaren yhtä lailla nyt kuin vuosienkin päästä. Juhlista elämän pieniä ja suuria hetkiä koristautumalla Aikaan ja anna sen muistuttaa sinua omasta kauneudestasi.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja Aika-korujen valmistuksessa käytämme 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa. Pinnoitamme kaikki hopeakorumme hopean luonnollisen tummumisen estämiseksi.