Citizen Series 8 automatic NB6010-81E

Citizen Series 8 automatic NB6010-81E, musta kellotaulu, safiirilasi, harjattua- ja kiillotettua terästä. Erittäin tyylikäs ja ranteeseen istuva rannekello.

Citizen Series 8 automatic NB6010-81E
Series 831
Kaliiberi 9051, 42 h käyntivara, magneetilta suojattu
Koko: 40mm
Vesisuojaus: 100m
Päivämääränäyttö
Safiirilasi
Musta kellotaulu
Erikoiskotelo
2 vuoden takuu

Series 8 -kello toimitetaan laadukkaassa puisessakotelossa, joka on personoitu tyylikkäällä harjatusta teräksestä valmistetulla logolaatalla.

875,00 

Varastossa

Citizenin Series 8 -mallisto lanseerattiin ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 2008 ja nyt se saapuu vihdoin Suomeen uudistuneena. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Series 8 -kellot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rohkea yhdistelmä pelkistettyä muotoilua ja mattapintaista harjattua terästä antavat malliston kelloille modernin, urheilullisen ilmeen. Kelloista löytyy useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten laadukas automaattikoneisto, äärimmäisen mukava istuvuus sekä tehostettu magneettinen vastus, joka suojaa älylaitteiden synnyttämiltä, kellon tarkkuuteen vaikuttavilta magneettikentiltä. Series 8 -malliston nimessä oleva numero 8 edustaa ääretöntä ja kuvaa Citizenin käsityöntaidon äärettömiä mahdollisuuksia ja vahvaa sidettä kellon ja sen käyttäjän välillä