Citizen Series 8 automatic NA1010-84X

Citizen Series 8 automatic NA1010-84X, sininen helmiäis kellotaulu, safiirilasi, harjattua- ja kiillotettua terästä. Erittäin tyylikäs ja ranteeseen istuva rannekello.

Citizen Series 8 automatic NA1010-84X
Series 830
Kaliiberi 9050, 50 h käyntivara, magneetilta suojattu
Koko: 40mm (43mm nuppisuojan kanssa)
Vesisuojaus: 100m
Päivämääränäyttö
Safiirilasi
Sininen helmiäis ¨Uroko¨-pintainen kellotaulu
Erikoiskotelo
2 vuoden takuu

Series 8 -kello toimitetaan laadukkaassa puisessakotelossa, joka on personoitu tyylikkäällä harjatusta teräksestä valmistetulla logolaatalla.

1275,00 

Varastossa

Citizenin Series 8 -mallisto lanseerattiin ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 2008 ja nyt se saapuu vihdoin Suomeen uudistuneena. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Series 8 -kellot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rohkea yhdistelmä pelkistettyä muotoilua ja mattapintaista harjattua terästä antavat malliston kelloille modernin, urheilullisen ilmeen. Kelloista löytyy useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten laadukas automaattikoneisto, äärimmäisen mukava istuvuus sekä tehostettu magneettinen vastus, joka suojaa älylaitteiden synnyttämiltä, kellon tarkkuuteen vaikuttavilta magneettikentiltä. Series 8 -malliston nimessä oleva numero 8 edustaa ääretöntä ja kuvaa Citizenin käsityöntaidon äärettömiä mahdollisuuksia ja vahvaa sidettä kellon ja sen käyttäjän välillä.