Citizen Series 8 automatic GMT NB6030-59L

Citizen Series 8 automatic GMT NB6030-59L, kaksoisaika, safiirilasi, 50h käyntivara ja laadukkaan tuntoinen rannekello niin sanotulla “pepsi” värityksellä.

Citizen Series 8 automatic GMT NB6030-59L
Series 880
Kaliiberi 9054, 50 h käyntivara, magneetilta suojattu
Koko: 41mm
Vesisuojaus: 100m
Päivämääränäyttö
Safiirilasi
Sininen kuviollinen kellotaulu
Erikoiskotelo
2 vuoden takuu

Series 8 -kello toimitetaan laadukkaassa puisessakotelossa, joka on personoitu tyylikkäällä harjatusta teräksestä valmistetulla logolaatalla.

1275,00 

Varastossa

Citizenin Series 8 -mallisto lanseerattiin ensimmäisen kerran Japanissa vuonna 2008 ja nyt se saapuu vihdoin Suomeen uudistuneena. Virtaviivaisen muotoilunsa ansiosta Series 8 -kellot sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Rohkea yhdistelmä pelkistettyä muotoilua ja mattapintaista harjattua terästä antavat malliston kelloille modernin, urheilullisen ilmeen. Kelloista löytyy useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten laadukas automaattikoneisto, äärimmäisen mukava istuvuus sekä tehostettu magneettinen vastus, joka suojaa älylaitteiden synnyttämiltä, kellon tarkkuuteen vaikuttavilta magneettikentiltä. Series 8 -malliston nimessä oleva numero 8 edustaa ääretöntä ja kuvaa Citizenin käsityöntaidon äärettömiä mahdollisuuksia ja vahvaa sidettä kellon ja sen käyttäjän välillä.