Certina DS Chronograph Automatic C038.462.16.037.00

DS Chronograph on ainutlaatuinen kello, joka heijastaa yli 130 vuoden kellonvalmistuksen asiantuntemusta. Tämä tyylikäs kronografi on historiallisen Certina-mallin suora jälkeläinen.

Malli: C038.462.16.037.00
Koko: 42mm
Paksuus: 13,90mm
Koneisto: automaatti A05.H31 60h käyntivara (piispiraali)
Materiaali: 316L ruostumaton teräs
Ranneke: 21mm musta nahkaranneke pikakiinnityksellä ja linkkulukko painimilla
Lasi: kupera safiirilasi
Taulu: vaalea, reunoilta kupera
Sinistetyt osoittimet
Ominaisuudet: ajanotto, telemetri, takometri
Vesitiiviys: 100m

2 vuoden takuu

1724,00  2155,00 

Varasto loppu

Kupumainen kellokristalli – joka tunnetaan myös laatikkolasina – mahdollistaa kellon näkymisen mistä tahansa kulmasta. Toisin kuin historialliset edeltäjänsä, tässä kellossa se on valmistettu modernista safiirikiteestä, joka tarjoaa hienostuneelle kellotaululle huippuluokan naarmuuntumattoman suojan.

Sinistetyt ja kaarevat osoittimet – Laadun merkki klassisissa kelloissa: kevyesti kaarevat osoittimet, jotka vastaavat kellotaulun käyrää. Ylhäältä katsottuna tämä hieno yksityiskohta on lähes näkymätön. Mutta sillä on tärkeä tehtävä – se varmistaa, että osoittimet suorittavat tehtävänsä ja liukuvat kaarevan kellotaulun yli uskomattoman tasaisesti ja tarkasti.

Telemetri – Tätä asteikkoa voidaan käyttää etäisyyksien laskemiseen äänen nopeudella. Sen avulla voidaan esimerkiksi määrittää kuinka kaukana myrsky on. Käyttäjän tarvitsee vain aktivoida sekuntikäsi, kun hän näkee salaman, ja pysäyttää se uudelleen kuultuaan ukkonen. Alun perin tämä toiminnallinen näyttö oli ensisijaisesti sotilaallisissa kelloissa

Voit olla kiinnostunut myös näistä