BOHEMIA WAVE -MALJAKKO 34CM

Upean aaltoileva Wave-maljakko on muiden sarjan kristallien tavoin sulavalinjainen ja tyylikäs vaihtoehto. Maljakko on näyttävä ja sen upeat ulkonevat uraleikkaukset heijastavat valoa kauniisti. Näin ollen maljakko toimii kodin koristuksena jopa ilman kukka-asetelmaa tai –kimppua.

Kuitenkin Wave-maljakkosta on moneksi asetelmissakin ja vain luovuus on rajana, kun kristallia hyödynnetään sisustuksesssa! Maljakkoon voi esimerkiksi joulunaikaan asettaa vaikkapa jouluvalot, jotka sädehtivät kauniisti kristallin takaa. Maljakko sopii myös yksittäiselle, suurelle ja näyttävälle kukalle tai vaikkapa oksista ja ornamenteista tehdyille koristeasetelmille.

Sarjan nimi – Wave – viittaa jo itsessään maljakon eläväiseen, aaltoilevaan muotoiluun. Maljakkoa on ihana katsoa ja miellyttävä koskettaa. Urakuviointien eläväisyys on hienon näköinen ja takaa sen, että maljakosta saa tukevan otteen. Tämä onkin hyvä asia, sillä arvokas maljakko on vakaa ja painava. Painoa Wave-maljakolla on 2750 g.

Wave-sarja sopii niin oman kodin koristamiseen kuin lahjapakettiin. Vie maljakko lahjaksi pyöreitä vuosia täyttävälle läheiselle tai kihlajaisia tai häitä viettävälle parille.

  • Materiaali: Bohemia Kristalli
  • Koko: 34cm korkeus
  • Paino: 2750g
63,20  79,00 

Varasto loppu