BOHEMIA NEPTUNE MALJA 19.5CM

Neptune sarjan korkea malja on upeasti suunniteltua ja muotoiltua kristallia kauneimmillaan! Tyylikäs, sulavalinjainen ja ihana malja sopii loistavasti esimerkiksi matalan, putoavavartisen kukkakimpun maljakoksi tai vaikkapa kynttiläasetelmalle.

Kristallimaljaan asetetun kynttilän valo säihkyy kauas ja kauniisti, sillä kristalliset laskokset taittavat valonsäteitä upealla tavalla.

Kristalliset laskokset ovat loistava fraasi kuvaamaan näyttävää maljaa. Sekä kristallimaljan jalka että itse malja osa luovat vaikutelman siitä, kuin kristalli olisi puettu ylellisen kankaan tai täydellisen iltapuvun muotoon. Yllättävät ja silmiä hivelevät laskokset edustavat kristallien kauneinta muotoilua.

Malja sopii loistavasti myöskin tarjoiluun esimerkiksi pikkuleiville, rosollille, sienisalaatille tai muille juhlapöydän herkuille. Näin ruokahetkestä tai juhla-ateriasta tulee nautinto sekä silmille että makuaistille.

Neptune-sarjaan kuuluu myös kaksi eri mallista maljakkoa sekä matala malja. Sarjan osat täydentävät toisiaan ja tekevät kattauksistasi tai asetelmistasi entistä upeampia!

Sarja on ajaton ja tyylikäs, mutta ei aivan perinteinen vaihtoehto. Mikset veisi kristallimaljaa tupaantuliaislahjaksi nuorekkaan parin kotiin tai antaisi kristallista lahjaa vaikkapa 30 vuotta täyttävälle?

  • Materiaali: Bohemia Kristalli
  • Koko: 19 x 19,5cm
  • Paino: 1850g
57,60  72,00 

Varasto loppu